Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На керівні посади в регіональних філіях "Суспільного" зголосились 227 кандидатів

Співбесіди з кандидатами на посади продюсерів та менеджерів філій ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" розпочалися сьогодні, 27 листопада, повідомили у PR-службі телеканалу UA:Перший.

Загалом заявки на участь у конкурсному відборі подали 227 кандидатів: 120 – на позиції продюсерів філій, 107 – на менеджерів. Прийом документів тривав із 8 до 21 листопада. Заявки від кандидатів на посади менеджера та продюсера Криворізької філії Суспільного приймаються до 27 листопада, оскільки відбір керівників для цього мовника стартував 14 листопада.

Найбільше заявок надійшло від кандидатів на посади у Дніпровській (20 заявок), Черкаській (15) і Вінницькій (14) філіях ПАТ "НСТУ".

Під час співбесід конкурсна комісія, до складу якої входять члени та голова правління НСТУ, заслухає по черзі всіх кандидатів на посаду та оцінюватиме професійні, освітньо-кваліфікаційні й морально-ділові якості кожного. За результатами співбесід конкурсна комісія шляхом голосування ухвалить рішення про обрання переможця відбору. Це рішення може бути прийняте не пізніше, ніж на 30 календарний день, починаючи з дня завершення прийому документів. І воно буде підставою для укладення строкового трудового договору між ПАТ "НСТУ" та переможцем відбору. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років. Якщо за підсумками конкурсу рішення про переможця не прийнято, то буде оголошено повторний конкурс відповідно до вимог положення про конкурс.

Усього під час конкурсів відберуть 22 менеджерів та 23 продюсерів філій (2 продюсери – для Донецької і Луганської областей – які працюватимуть у філії UA: ДОНБАС). Обрані менеджери і продюсери працюватимуть паралельно задля розподілу функцій управління творчою та адміністративною частинами.

Інформація про результати співбесід буде опублікована на сайті 1tv.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ