Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Кохавинській паперовій фабриці запрацювала нова виробнича лінія

Кохавинська паперова фабрика, що у смт. Гніздичів Жидачівського району, нарощує виробничі потужності. Вчора, 8 грудня, на цьому підприємстві запрацювала сучасна виробнича лінія, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На потреби підприємства придбано нове обладнання, в яке інвестовано три мільйони євро. Завдяки цьому обладнанню продуктивність виробництва значно зросте. Так, досі фабрика виготовляла близько 2,5 тис тонн  паперу у місяць, відтепер вона виготовлятиме – понад 3,5 тис тонн продукції.

"Обсяг експорту на підприємстві становить близько 40%, - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка, - а прибутки фабрики лише цього року склали 70 мільйонів гривень. Це доходи у бюджети усіх рівнів, які згодом використають для розвитку інфраструктури району та області".

Загалом на підприємстві працює 300 осіб. Середньомісячна заробітна плата тут – 6000 грн.

Довідка.

Предметом діяльності підприємства є виробництво паперу для виробів побутового призначення та переробка його на вироби санітарно-гігієнічних видів паперу. Обсяг реалізованої продукції за 11 місяців 2016 року становить 314,8 млн грн.

За 2015 рік фабрика сплатила 25,7 млн грн податків, за 11 місяців 2016 року – 53,1 млн грн.

Основними споживачами продукції є ТзОВ ВМ Plus (Чехія), ROM-EST EURO (Румунія),“ТД "Кохавинка", (м.Київ), ФОП Вайнагій (смт.Гніздичів), СП ТОВ "Київ-Захід" (м.Червоноград), ФОП Колінко (м.Трускавець), ТзОВ "Нова Сервіс" (м.Пустомити), ТОВ ТДК (м.Тернопіль). Ще частину продукції експортують у Білорусь, Молдову, а також Угорщину та Нідерланди.                    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ