Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Колегії Миколаївської райдержадміністрації створено комісію для виявлення у районі фактів незаконної торгівлі алкогольними напоями

26 січня відбулася Колегія Миколаївської райдержадміністрації з питань про заходи щодо виявлення та припинення торгівлі фальсифікованими алкогольними напоями на території району; про стан виконавської дисципліни в апараті та структурних підрозділах району; про стан інвестиційної роботи в районі. Начальник РВ УМВСУ В. Козловський поінформував про роботу з виявлення фактів торгівлі фальсифікованими алкогольними напоями, зокрема порушено 7 кримінальних справ з цього питання.
Колегія своїм рішенням створила при райдержадміністрації комісію для виявлення фактів незаконної торгівлі алкогольними напоями на території району. До складу комісії запропоновано ввести представника обласного управління захисту прав споживачів. Голова комісії – перший заступник голови райдержадміністрації В.Фик. Комісія щомісячно буде аналізувати матеріали перевірок торгівельної мережі щодо фактів порушень та скеровувати матеріали до міжрайонної прокуратури. Щодо інвестиційної роботи – Колегія доручила відповідним службам забезпечити виготовлення технічних паспортів на земельні ділянки, призначені для продажу, до 30 березня забезпечити встановлення біг-борда з інформацією про продаж земельних ділянок на автотрасі Київ-Чоп, напрацювати для потенційних інвесторів пакет нормативних документів щодо впровадження інвестицій в економіку району відповідного до чинного законодавства, розробити програму розвитку туризму по історичних місцях району, активізувати роботу з фондом розвитку екологічного туризму „Витоки”. Про це повідомило Управління з питань внутрішньої політики ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ