Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На кордоні виявили два авто, які шукали в країнах ЄС

Сьогодні вночі, 24 квітня, в пункт пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею, на виїзд з України прибув громадянин України на мікроавтобусі «Фольксваген» української реєстрації. В ході перевірки за базою даних прикордонники Мостиського загону з’ясували, що автівка розшукується Інтерполом як викрадена в Бельгії, повідомили в Державній прикордонній службі.

Водій пояснив, що нещодавно придбав даний автомобіль і про таке «минуле» транспортного засобу йому нічого невідомо. По даному випадку прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.

Також у цьому пункті пропуску прикордонники виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Підроблений документ надав водій, 52-річний українець, який виїжджав з України на автомобілі «Фольксваген». Прикордонники теж проінформували представників Нацполіції.

Ще одну автівку, яка знаходилась в розшуку,  зупинили на кордоні з Білоруссю в пункті пропуску «Пулемець» прикордонники Луцького загону. Під час перевірки автомобіля «Опель» української реєстрації під керуванням 29-річного громадянина України відбулось спрацювання бази даних Інтерпол та встановлено, що дана автівка була викрадена у 2015 році на території Німеччини.

  Для подальших процесуальних дій транспортний засіб передано представникам Національної поліції України. По даному факту повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ