Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На кордоні з Польщею прикордонники у поїзді під вугіллям виявили 2 тис. пачок сигарет

Ще одну партію сигарет виявили учора прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці у пункті пропуску «Володимир-Волинський-з/в», що на Волині, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Товар знайшли за інформацією оперативних підрозділів Держприкордонслужби у вантажному поїзді, що прямував із України до Польщі та перевозив вугілля.

Всього в результаті перевірки під вугіллям оглядовою групою було виявлено 2 тисячі пачок сигарет українського виробництва.

Варто нагадати, що  минулої доби прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону спільно з працівниками митниці виявили партію сигарет у 4 газових балонах. Вони були прикріплені до днища автомобіля одного з авто, яке прямувало до Польщі. В такий спосіб українець спробував перемістити 2606 пачок сигарет без акцизних марок.

Прикордонники затримали групу осіб, які намагалися через річку переправити 18 тис. пачок сигарет

Крім того, виявити сховки з тютюном на українсько-польському кордоні вдалося прикордонникам Луцького загону спільно з митниками у пункті пропуску «Ягодин». Майже 600 пачок сигарет намагалися незаконно перемістити  троє наших співвітчизників у своїх іномарках, якими вони їхали до сусідньої країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ