Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На кордоні затримали чоловіка, котрий намагався доправити до Польщі майже 2 тисяч пачок цигарок

Сьогодні, 30 грудня, вночі прикордонники Мостиського загону, разом з працівниками митниці завадили переміщенню через державний кордон України майже 2 тисяч пачок цигарок, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону

Після опівночі, в пункт пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, для оформлення на виїзд з України по смузі руху «Зелений коридор» прибув автомобіль марки «Ауді», київської реєстрації під керуванням 30-річного громадянина України, мешканця Тернопільщини.

Ймовірно розраховуючи на менш прискіпливу увагу правоохоронців через передсвяткові накопичення на кордоні та «немісцеву» реєстрацію свого авто чоловік спробував перевезти до сусідньої Польщі чимало цигарок. В ході спільного з митниками огляду транспортного засобу охоронці кордону зауважили на можливий тайник у автівці тернопільчанина, а згодом у конструктивному заглибленні під заднім сидінням, у паливному баку та сховищі між салоном та багажним відділенням знайшли 1957 пачок цигарок марки «LM» та «NZ Slim». Окрім цигарок та штрафу чоловік позбувся ще й автомобіля.

До слова, всього протягом 2015 року прикордонники Мостиського загону у взаємодії з працівниками митниці в пунктах пропуску через кордон у 182 випадках завадили переміщенню до Республіки Польща 140 тис. 078 пачок прихованих цигарок, на загальну суму оцінки 1 млн. 252 тис. 855 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ