Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На Куликовому полі шукають вибухівку

На Куликовому полі в Одесі шукають вибухівку: інформація про "замінування" надійшла до поліції вранці від невідомого. Про це 2 травня повідомив у своєму Facebook радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"О 7:55 на телефон "102" поступив дзвоник про "замінування" на Куликовому полі в Одесі. На місце виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група Нацполіції. Там перебуває і начальник ГУНП в Одеській області Георгій Лорткіпанідзе. Здійснюються необхідні заходи для перевірки даної інформації", - зазначив  він. 

Шкіряк додав, що усі підрозділи Нацполіції та Нацгвардії "налаштовані рішуче". 

"У разі винекнення збройних провокацій з боку проросійських, сепаратиських антидержавних сил, що спричинить пряму загрозу життю і спокою мирних громадян або правоохоронців, відповідь буде жорстка і адекватна", - додав він.

За повідомленням місцевого видання Думская.net, Куликове поле оточене поліцією і Нацгвардією, біля двох входів з боку Італійського бульвару і вулиці ПироговськоЇ, де встановлені рамки-металошукачі, починають збиратися люди з квітами. На площі перебої з мобільним зв'язком.

Як відомо, напередодні глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що будь-які повідомлення про те, що правоохоронцям нібито будуть віддаватися накази стріляти на ураження, не відповідають дійсності. 

"Ніхто  ніяких подібних доручень представникам МВС давати щодо стрільби на ураження чи чогось подібного не давав", - заявив Саакашвілі. 

2 травня 2016 року, до другої річниці трагедії, в Одесі  посилено заходи безпеки, до забезпечення правопорядку залучені близько 3 тис. правоохоронців та нацгвардійців, вулиці міста патрулюють бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ