Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Київщині розшукують молоду дівчину, яка викрала 4-річного хлопчика

Співробітники Києво-Святошинського відділу поліції розшукують безвісно зниклих малолітнього 4-річного Дениса Васильченка та Катерину Шелест, віком 24-25 років. Молода дівчина забрала у матері сина і зникла з ним 19 липня близько 12.30 години з квартири у с.Новосілки. Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області

Встановлено, що мати зниклого хлопчика познайомилась з Катериною у столиці, приїхала з нею за місцем проживання у Новосілки, де вони разом розпивали алкогольні напої. Вранці матір виявила, що знайома забрала її сина і зникла з ним у невідомому напрямку. 

Прикмети хлопчика: вік 4 роки, світле волосся, світлі очі, одягнутий в спортивні штани синього кольору, зелену футболку з білими смужками, сірі босоніжки.

Прикмети дівчини: зріст 165 см, волосся русяве до плечей, була одягнута в короткі шорти темно-зеленого кольору, біла футболка.

Шановні громадяни, якщо Ви маєте будь-яку інформацію про зниклих молоду дівчину та маленького хлопчика, просимо оперативно повідомити до  Києво-Святошинського відділу поліції за тел. (04598) 4-02-20, або на спецлінію Київської обласної поліції 102 (цілодобово).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ