Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині батько згвалтував 9-річну доньку

На Київщині батько згвалтував свою 9-річну доньку. Відтак за погодженням із прокуратурою Святошинського району батькові дитини оголосили про підозру. Йому загрожує до 15-ти років ув’язнення, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Про виявлення тілесних ушкоджень на тілі дівчинки повідомила тітка матері, яка приїхала провідати рідних. Жінка звернула увагу на одяг зі слідами крові. Вона негайно викликала поліцію та лікарів. Зараз дитина перебуває на стаціонарному лікуванні.

Правоохоронці на місці події зафіксували всі обставини та вилучили речові докази, які направлені на дослідження. Також з’ясували, що напередодні до них у гості приїхав батько дитини, який проживає окремо. Чоловік був напідпитку. Поки жінка була у магазині, він сам залишився з донькою. Коли вона повернулася і побачила на дитині кров, батько пояснив, що дівчинка сама себе подряпала.

Правоохоронці затримали 39-річного чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він свою причетність до скоєння тяжкого злочину заперечує. Усі обставини будуть встановленні під час розслідування.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ