Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині хлопець через ревнощі вбив свою 16-річну дівчину

На Київщині у м. Васильків хлопець через ревнощі вбив свою 16-річну дівчину. Юнак у пориві емоцій душив дівчину, допоки вона не втратила свідомість і не померла. Аби замести сліди злочину разом з товаришем заховав бездиханне тіло у лісі. Про це Гал-інфо повідомили у ГУ НП у Київській області.

11 травня о 23.55 годині на спецлінію поліції Київської області 102 надійшло повідомлення від жительки міста Васильків про зникнення її 16-річної доньки.

Упродовж тижня поліцейські проводили низку слідчих та оперативно-розшукових заходів для встановлення місце знаходження дівчинки. 17 травня правоохоронці нарешті вийшли на слід зниклої, але, на жаль, її вже мертвої. Тіло неповнолітньої було ретельно заховане у місцевому лісі та прикидане сміттям і великою дерев’яною балкою.

Як з'ясували правоохоронці, причетні до скоєння жорстокого вбивства – двоє 16-річних місцевих жителів.

Постраждала упродовж року зустрічалась зі своїм однолітком. Пара закоханих завжди тримались поряд одне одного – сиділи разом за партою в столичному ПТУ, а потім у Васильківській вечірній школі, але часто конфліктували через надмірні ревнощі.

Того трагічного вечора, 10 травня, біля місцевого стадіону між ними виникла чергова сварка. Хлопець «обійняв» за шию та почав душити кохану, допоки вона не перестала дихати. Після чого спільно зі своїм товаришем заховав тіло в лісі неподалік. Підлітки забрали у дівчини мобільний телефон та прикраси, які потім здали до місцевого ломбарду для отримання грошової виручки.

Наразі тіло дівчини направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

За даним фактом слідчими Васильківського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.1 ст.396(приховування злочину) та ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ