Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині поліція затримала службовця на хабарі 262 тис. гривень

Слідчим управлінням головного управління Нацполіції в Київській області направлено до суду обвинувальний акт стосовно службовця Київської обласної ради та його пособниці, які обвинувачуються в одержання неправомірної вигоди на загальну суму 262 тисяч гривень. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУНП в Київській області.

Директора одного з комунальних підприємств Київської обласної ради правоохоронці піймали на отриманні неправомірної вигод. Використовуючи своє службове становище та діючи з корисливих мотивів, він через посередницю вимагав 262 тисячі гривень за вирішення питання щодо не демонтажу рекламних конструкцій в Київській області, які належать місцевому підприємцю. Посадовця затримано «на гарячому», в момент отримання ним даної суми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ