Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Київщині з рушниці вбито майора міліції

Сьогодні вночі, 4 вересвня, в селі Семиполки Броварського району Київської області пострілом із рушниці вбито 37-річного майора міліції, начальника Калитнянського селищного відділу внутрішніх справ Миколу Симоненка. Про це УНІАН повідомило джерело в правоохоронних органах.

Водночас, як повідомив керівник Відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Київський області Микола Жукович, М.Симоненка було вбито біля сільського кафе близько третьої години ночі пострілом впритул із мисливської рушниці у черевну порожнину.

За словами М.Жуковича, офіцер разом із дільничним проводили відпрацювання території, у тому числі розважальних нічних закладів. Як зазначив М.Жуковича, у сільському кафе майор зробив зауваження нетверезому відвідувачу, попросивши його залишити приміщення.

"Той виконав прохання працівника міліції. Але пішов до дому, взяв мисливську рушницю, повернувся до кафе, дочекався, коли міліціонер вийде у двір і вистрілив у нього. Після скоєння злочину, як вже встановлено, 34-річний чоловік кинув рушницю і втік. Наразі вживаються оперативно-розшукові заходи для його затримання", - сказав начальник ВЗГ.

М.Жукович додав, що загиблий правоохоронець був батьком 15-річного юнака.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ