Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині знайшли підпільний спиртзавод

Правоохоронці вилучили 72 тонни спирту. Окрім цього, у Києві поліцейські припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції, - Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронці встановили, що в області функціонує підпільний завод по виготовленню та реалізації алкогольної продукції. Знаходиться виробництво на території одного з колишніх заводів. Як було з’ясовано, підприємство, що організувало підпільний бізнес, не має відповідної ліцензій на даний вид діяльності.

В межах кримінального провадження, оперативники Управління захисту економіки в Київській області Нацполіції, слідчі Васильківського відділу поліції та працівники Головного управління ДФС в Київській області провели санкціонований обшук на території підпільного виробництва. Правоохоронці вилучили 72 тонни спиртової речовини.

У Києві поліцейські також виявили підпільне виробництво фальсифікованої алкогольної продукції. Цех знаходився на території промзони у Дарницькому районі.

Виробництво знаходилося на першому поверсі напівзруйнованої двоповерхової нежитлової будівлі. Воду, як один із компонентів фальсифікованої продукції, незаконно видобували зі свердловини. Виготовляли горілку під торговими марками відомих українських та світових брендів. Готовий до продажу фальсифікат реалізовували через мережу «своїх» торгівельних точок.

На підставі ухвали суду оперативники Управління захисту економіки в місті Києві Нацполіції та слідчі прокуратури м. Києва провели обшук. Правоохоронці вилучили понад 2,4 тонни фальсифікату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ