Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київському бронетанковому заводі розікрали запчастин на 7 мільйонів

На ДП «Київський бронетанковий завод» військовою прокуратурою виявлено факти нестачі комплектуючих до військової техніки на загальну суму 7 млн грн. Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Військовою прокуратурою Центрального регіону України виявлені нові факти нестачі комплектуючих до військової техніки на державному підприємстві «Київський бронетанковий завод».

Встановлено, що службові особи вказаного підприємства, внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, не забезпечили збереження на території підприємства протягом 2002-2014 років військового майна Міністерства оборони України. Внаслідок цього виникла нестача вузлів та агрегатів до танків та інших гусеничних машин на загальну суму 7 млн грн, чим Міністерству оборони України спричинені збитки на вказану суму.

Відомості щодо зазначеного кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, якщо вона спричинила тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

Триває досудове розслідування. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ