Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На ліквідацію наслідків стихії у Сколівському районі область виділила 21 тис. грн

З резервного фонду обласного бюджету Сколівському районному бюджету буде виділено 21658 гривень для закупівлі покрівельного матеріалу типу «ондулін» на відновлення дахів будівель навчального корпусу та їдальні Крушельницького навчально-виховного комплексу ЗОШ І-ІІ ступеня – дошкільного навчального закладу як іншу субвенцію.

Про це йдеться у розпорядженні в.о голови Львівської облдержадміністрації Івана Стефанишина.

Розпорядження підписано, враховуючи лист головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації від 25.08.2011 № 975/20-03 та рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 26 серпня 2011 року.

Сколівська РДА повинна проінформувати про цільове використання коштів.

Нагадаємо, 24 серпня на території Сколівського району Львівщини внаслідок короткочасних опадів у вигляді великого граду було частково пошкоджено шиферне покриття і скло окремих житлових будинків і об’єктів соціальної сфери у трьох населених пунктах (с. Крушельниця, с. Підгородці, с. Урич). Загиблих та травмованих немає.

Всього на території 3-х сіл за попередньою інформацією пошкоджено дахи 372 будівель, з них 365 житлових будинків та 7 об’єктів соціальної сфери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ