Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Льодовій арені Новояворівська нагородили «Галицьких левів»

Вчора, 11 травня, на Льодовій арені міста Новояворівська Яворівського району відбулася урочиста церемонія нагородження ігрових команд хокейного клубу «Галицькі леви» - переможців та призерів національних та міжнародних змагань за підсумками хокейного сезону 2016-2017 років. Про це повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Участь в урочистому дійстві взяли: заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук; голова Яворівської райдержадміністрації Орест Хлян; голова Яворівської районної ради Володимир Сичак; начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода; міський голова Новояворівська Василь Муравель; відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, голова обласної федерації хокею Микола Романюк, журналісти, ветерани хокейної гри, численні уболівальники, друзі та рідні.

Привітали вихованців хокейного клубу «Галицькі Леви» за чисельної глядацької аудиторії й юні фігуристи, подарувавши незабутнє льодове мистецьке свято, режисоване тренером з фігурного катання Яворівської ДЮСШ Сусанною Овсепя'н.

Особливі оплески викликав й цікавий товариський матч за участю найстарших та наймолодших «левів» за підтримки тренера Михайла Чіканцева.

Відтак відбулося нагородження гравців «Галицьких левів» різних вікових груп за результатами юнацького чемпіонату України, Карпатської хокейної ліги та крупних міжнародних турнірів; відзначення кращих за амплуа, а також вручення почесних грамот та подяк тренерам, керівникам клубу, представникам обласної федерації хокею від Львівської облдержадміністрації, НОК України, національних федерацій хокею та фігурного катання, відділення НОК України у Львівській області, владних структур Яворівщини та міста Новояворівська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ