Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Луганщині офіційно тільки за один день викрали трьох

Невідомі озброєні люди в масках і камуфляжній формі 14 травня у різних місцях викрали 3 чоловіків у Луганській області. Про це повідомили в прес-служби ГУ МВС в області.

За її даними, 14 травня в Алчевський міський відділ міліції звернулася із заявою жінка й повідомила, що в 18:00 на вул. Франко біля школи №24 троє невідомих чоловіків у камуфляжному одязі проти волі посадили її чоловіка в автомобіль (марка й модель установлюються) і відвезли в невідомому напрямку.

Даний факт зареєстрований.

Крім того, у Перевальський районний відділ міліції звернулася із заявою 35-літня місцева жителька й повідомила, що о 17:15 за невідомих обставин невідомі викрали її 34-літнього співмешканця.

Даний факт зареєстрований.

Також в Артемівський райвідділ міліції Луганська надійшло повідомлення про те, що від торгового центру "Южноград" на вулиці 2-й Червонознаменній 5 озброєних чоловіків у масках і камуфляжному одягу під погрозою застосування зброї посадили в автомобіль Acura 28-літнього чоловіка й відвезли в невідомому напрямку.

О 19:55 чоловік самостійно повернувся додому, від пояснень відмовився. Даний факт зареєстрований.

По всіх фактах проводиться перевірка.

Як повідомлялося, 4 збройних людей у масках і камуфляжній формі 14 травня викрали директора середньої загальноосвітньої школи №42 Олександру Шевченко в Луганську, через кілька годин відпустили її, протримавши в захопленій будівлі СБУ.

Крім того, було оприлюднено відео, як озброєні люди викрали людину в Луганську.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ