Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Луганщині загинув командир контррозвідки бригади «Призрак» на псевдо «Туліб»

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа»10 листопада 2015 року загинув командир контррозвідки бригади «Призрак» Таліб Мірзоєв

10 листопада українськими військовими була зафіксована активність ДРГ бойовиків в районі 29-го блокпосту ЗСУ. В той же день на ютуб-каналі НЗФ «Военные будни Новороссии» було розміщено відео, на якому розвідгрупа бригади «Призрак» піднімає свій прапор в районі українського блокпосту.

Відео супроводжується наступним коментарем: "Партизани ЛНР на зло українським військовим таємно підкралися до їх позицій і підняли прапор бригади "Привид" біля 29-го блокпосту.29 блок-пост для наших бійців не є великою перешкодою, стежинки навколо нього вже прокладені, а всі позиції розвідані "

Як свідчить подальший перебіг подій, не всі стежини навколо українського блокпосту розвідані і відомі бойовикам. Російські посіпаки офіційно підтвердили факт загибелі командира контррозвідки бригади «Призрак» на псевдо «Туліб».

«Як стало відомо з достовірних джерел, командир контррозвідки бригади «Привид», Таліб Мірзоєв, позивний «Туліб», підірвався на розтяжці 10 листопада, між 11 і 12 годинами дня»,-йдеться в повідомленні бойовиків.

Мірзоєв - командир підрозділу «156» бригади «Призрак», мешканець Москви. Свого часу «Туліб» переїхав до України. Після початку збройного протистояння на Сході України, в якості найманця,вступив до лав бойовиків. Під час зустрічей з представниками ЗМІ 
«Туліб» заявляв журналістам, що він найманець, який їздить по різних країнах і воює «проти Америки».

https://vk.com/id270995172

Д.Снєгирьов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ