Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Луганщині знайшли прихований схрон зброї

В Новоайдарівському районі поліцейські встановили місце засідки диверсійної групи та знайшли підготовлену нею зброю. Правоохоронці вилучили протипіхотну міну, електродетонатор для приведення в дію підривних зарядів та реактивно-піхотний вогнемет, - прес-служба Нацполіції України.

Луганським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, співробітники якого також приймають безпосередню участь у проведені Антитерористичної операції, було отримано оперативну інформацію про можливу диверсію в одному з населених пунктів Луганської області.

Вжитими заходами правоохоронці встановили, що поблизу села Трьохізбенка Новоайдарівського району сили незаконних збройних формувань планують підготувати черговий вогневий «капкан» та завдати чималих втрат українській стороні.

Під час перевірки зазначеного населеного пункту та прилягаючої до нього території, на відстані 50 метрів від Трьохізбенського тубдиспансеру, в чагарнику, оперативники УДВБ Нацполіції виявили облаштовану засідку та схрон зброї.

Поліцейські вилучили протипіхотну міну у взведеному стані, електродетонатор для приведення в дію підривних зарядів та реактивно-піхотний вогнемет «Шмель».

На місце події прибула слідчо-оперативна група Новоайдарівського відділу поліції та вибухотехніки поліції у Луганській області. За виявленим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин), ч.1 ст.258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу  України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ