Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Луганському напрямку спостерігається концентрація сил противника

На Луганському напрямку спостерігається концентрація сил противника. Зокрема, зафіксовано прибуття важкої техніки в Луганськ, де вона дислокується на вул. Боженка, 148. Про це в коментарі Гал-інфо розповів співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.

За його словами, важку техніку російсько-окупаційні війська з тилу передислоковують в район Світлодарської дуги та Первомайська.

«Ми спостерігаємо високу концентрацію живої сили та техніки в районі Луганського військкомату. Це місце їхньої постійної дислокації, тому не виключено, що вони просто проводять планову ротацію. Однак насторожує те, що в Луганську останнім часом відбувалися активні тренування на усіх «полігонах» бойовиків. Складається таке враження, що вони до чогось готуються. Зокрема, російсько-окупаційні війська відпрацьовували заходи протиповітряної оборони. Важко повірити, що на фоні загострення на Донецькому напрямку це лише спів падіння», - зазначив Дмитро Снєгирьов.  

Водночас за його словами, не можна вважати незапланованою атаку окупантів на позиції українських військ в районі Авдіївки.

«Ми спостерігали посилену підготовку до цього зі сторони бойовиків. Вони завели у район зіткнення танкові підрозділи, підготували запас боєприпасів. Тобто та сторона готувалася заздалегідь, адже техніку пригнали із місць відведення. І тут вже питання – а куди дивилися спостерігачі ОБСЄ? Не може бути раптовою така концентрація живої сили та техніки», - наголосив Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ