Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 12 тис. школярів з багатодітних родин отримають канцтовари

На Львівщині протягом листопада школярів з родин, де виховується четверо та більше дітей, забезпечать канцтоварами. Про це сьогодні, 8 листопада, повідомив сайт Львівської ОДА.

Отож, в рамках реалізації Обласної соціальної Програми покращення соціального захисту багатодітних сімей Львівщини для 12 тис. дітей закупили набори з зошитів, ручок, циркуля та папки-конверту.

Для вручення канцелярських наборів дітям зазначеної категорії у районах област

Відтак, канцтовари передали керівникам відділів сім’ї та молоді райдержадміністрацій. Вручать канцелярське приладдя дітям протягом 12-20 листопада.

Довідка.

З метою реалізації даної програми та закупівлі якісних канцтоварів для потреб дітей різного шкільного віку, управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації провело в червні 2012 року громадські слухання, в межах яких було погоджено закупівлю наступних товарів: - зошити (в тому числі в клітинку на 24, 36, 48, 60 аркушів та лінійку на 24 аркуші); - ручки (в тому числі, фіолетового, синього, червоного та чорного чорнила); - інше(циркулі,папки-конверти).
-   
За результатами конкурсних торгів було здійснено закупівлю: - 417 тисяч зошитів, в тому числі: 105 тисяч зошитів в клітинку на 24 аркуші, 80 тисяч зошитів в клітинку на 36 аркушів, 70 тисяч зошитів клітинку на 48 аркушів, 55 тисяч зошитів в клітинку на 60 аркушів та 107 тисяч зошитів в лінійку на 24 аркуші; - 100 тисяч ручок, в тому числі: 50 тисяч фіолетового чорнила, 30 тисяч синього чорнила, 10 тисяч чорного чорнила та 10 тисяч червоного чорнила. - 12 150 циркулів та 12 150 папок-конвертів (з розрахунку по одному на кожну дитину).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ