Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині 67% дітей отримали щеплення від поліомієліту

За підсумками 3 туру додаткової імунізації проти поліомієліту, в Україні щепленнями охоплені 81,5% дітей віком від 2 місяців до 10 років, повідомили в прес-службі ГУОЗ Львівської ОДА.

Рівень охоплення щепленнями проти поліомієліту у Львівській області становить 67,4%. Найвище охоплення зафіксовано у віковій групі 7-10 років, найменше - у дітей до 1 року. 

В Україні рівень охоплення щепленням проти поліомієліту повинен становити не менше 95%. 

Вчора, 3 березня 2016 року відбулась відеоселекторна нарада МОЗ України  під головуванням директора Департаменту громадського здоров’я – Світлани  Осташко «Підведення підсумків 3-ох раундів додаткової імунізації дітей проти поліомієліту».

У Львівській студії були присутні начальник відділу материнства і дитинства департаменту охорони здоров’я Любомира Кутневич, головний спеціаліст департаменту з епідеміології Наталія Іванченко (Тімко), головний експерт з вакцинопрофілактики Наталія Гончар, головний спеціаліст управління охорони здоров’я ЛМР з педіатрії Богдан Остальський, тренер проекту ЮНІСЕФ «Ефективне консультування з імунопрофілактики» Мар’яна Заремба.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ