Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині АМКУ перевіряє операторів ринку нафтопродуктів

Регіональне відділення АМКУ у Львівській області надіслало запит до найбільших операторів ринку нафтопродуктів, на предмет надання обґрунтування підвищення операторами гуртових та роздрібних цін на пальне. Про це «Гал-info» повідомили в РВ АМКУ у Львівській області.
Як зазначають там, запити надати обґрунтування підвищення ціни в вересні-жовтні надіслано до найбільших операторів ринку нафтопродуктів що займають 70 % ринку, серед яких «Лукойл», «ОККО», «WOG», «Укрнафта» та інші. В АМКУ обіцяють що інформація по запитах буде оприлюднена на початку грудня, і якщо оператори або не дадуть відповіді на запит, або виявиться, що ціни у вересні-жовтні були підняті ними не обґрунтованими, то проти таких операторів нафтопродуктів буде порушено справу та будуть застосовані штрафні санкції.
Водночас як зазначають в РВ АМКУ у Львівській області дослідження щодо необґрунтованого підвищення цін на пальне проводитиметься далі. «Через те що процедура надання запита є досить тривалою, ми зараз отримаємо інформацію, лише за вересень-жовтень, але ціни піднімаються постійно, відтак ми надсилатимемо запити щодо обґрунтування підвищення цін на пальне операторам й надалі», -- зазначили в АМКУ. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ