Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині частка російських товарів коливається від 5% до 10%, - Ганущин

Частка російських товарів, які є на ринку Львівщини, коливається від 5% до 10%. Таку думку сьогодні, 16 березня, під час брифінгу у Львівській облраді висловив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Гал-інфо.

«Ворог не спить. Напевно, про це краще знає Бойкотний рух, який досліджує це питання. Однак їхня частка падає з кожним місяцем і падає катастрофічно.  Думаю, вона коливається на рівні між 5% і 10%», - припустив Олександр Ганущин.

Своєю чергою голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначив, що поява на ринку російських товарів залежить в першу чергу від споживачів.

«Ми повинні розуміти, що присутність російських товарів на території Львівщини – це є справа кожного мешканця Львівщини. Якщо жоден мешканець Львівщини не буде купувати російські товари, не буде спокушатися на красиві російські обгортки, тоді жодна копійка не попаде в бюджет Російської Федерації та жоден підприємець, які б він настрої не переслідував, ніколи не привезе на полиці магазинів російський товар. Тому питання бойкоту російських товарів – це справа кожного мешканця Львівщини», - заявив Олег Синютка.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 березня, відбулася позачергова сесія Львівської обласної ради. Депутати прийняли звернення облради до Президента України, Прем'єр-міністра України, Верховної Ради України щодо ситуації, яка склалася навколо блокування тимчасово окупованих територій.

Як повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали, "за" проголосувало 66 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ