Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік цілу ніч знущався над прикованою до труби жінкою

На Львівщині у селі Журавно, що у Жидачівському районі, до чотирьох з половиною років ув’язнення засудили чоловіка, який прикував свою знайому ланцюгом та по-звірячому знущався над нею. Про це повідомили у прес-центрі ГУ МВС України у Львівській області

За словами потерпілої Оксани (всі імена змінено), приступи нестримної агресії були у її знайомого, 44-річного Степана, й раніше. Навіть після того, як стосунки між ними не склалися, чоловік продовжував доймати жінку. Одного разу прийшов до неї до хати та потрощив вікна. 

Через кілька днів Степан знову з’явився на порозі Оксаниної оселі. Був на диво привітний і навіть пообіцяв залагодити свою провину після сварки. Чоловік переконував, що поверне заподіяну шкоду та поставить у хаті нові вікна. Після цього він запропонував жінці піти разом із ним, відсвяткувати примирення. 

Не підозрюючи нічого лихого, Оксана погодилась. Знайомий ще раз запевнив її у своїх «благих» намірах. Мовляв, заодно покаже їй вікна, що збирається встановити у неї вдома. 

Далі розповіді чоловіка та жінки суттєво відрізняють. Потерпіла переконує – Степан несподівано ударив її у голову чимось важким, можливо, пляшкою, щойно вони зайшли до хати.

Чоловік, натомість, твердив, що спочатку вони добряче випили. Коли ж закінчилось спиртне – він побіг до найближчого магазину за черговою пляшкою. Повернувся додому та, начебто, побачив, що Оксана вже зібрала зі столу всі наїдки та хоче поцупити їх. Це, за словами зловмисника, страшенно розлютило його. Він схопив дерев’яну палицю та почав щосили дубасити нею свою жертву по всьому тілу. 
Від удару жінка втратила свідомість. Коли ж отямилась – зрозуміла, що лежить на підлозі, прикута ланцюгом до газової труби.

Колишній коханий відібрав у неї мобільний телефон, ключі та одяг. Як пояснив пізніше на допиті – зробив це, щоби його жертва не втекла.

Оксані довелось просидіти на прив’язі аж до ранку. Це цей час захмелілий чолов’яга двічі намагався зґвалтувати її, по-звірячому бив металевою трубою.

Вже наступного дня, близько четвертої години ранку, Оксана вмовила чоловіка відпустити її у туалет. Вона пообіцяла, що виконає усі сексуальні примхи нелюда, якщо той звільнить її хоч на хвилинку.

Зловмисник заблокував вхідні двері, і тільки тоді відпустив жінку у туалет. Та їй вистарчило й кількох секунд, аби вискочити у вікно кімнати, та втекти якнайдалі від бузувіра.

Після цього жінка прибігла до своєї подруги та розповіла їх про усі ті знущання, що їй довелось пережити.

Про те що трапилось, потерпіла розповіла й правоохоронцям. Ті досить швидко затримали зловмисника. Він теж свою провину визнав.

Проти чоловіка порушили карну справу за одразу кількома статтями Кримінального Кодексу. Зокрема, за ч.2 ст.146 КК України («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»), ч.3 ст.15-152, ч.2 («Замах на зґвалтування, вчинений повторно»), ч.2 ст.186 («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ