Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік виростив «для себе» 25 кущів конопель

Працівники Бродівського відділення поліції під час санкціонованого обшуку виявили у будинку та в господарських приміщеннях місцевого мешканця рослини конопель. Правоохоронці вилучили 25 кущів нарковмісної рослини та висушену подрібнену речовину рослинного походження, спаковану в коробку, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як пояснив поліцейським власник помешкання, рослини він вирощував для власних потреб.

«Виявлені речовини та кущі були скеровані на експертизу, під час якої експерти встановили, що це дійсно є рослини конопель, а речовина у коробці є канабісом, який відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонений. Загальна маса виявленого канабісу становить майже два кілограми», - розповів начальник Бродівського відділення поліції підполковник поліції  Йосип Галицький.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України та за ч.2 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - від двох до п’яти років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ