Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік вбив екс-чоловіка співмешканки

На Львівщині чоловік помер внаслідок травм отриманих під час конфлікту. Зловмиснику оголошено про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Яворівський відділ поліції 23 липня надійшло повідомлення від чергового лікаря Новояворівської районної лікарні про пацієнта, доставленого з діагнозом «тупа травма живота, розрив стінки жовчного міхура, внутрішньочеревна кровотеча».

Як встановили правоохоронці, 22 липня близько 22.00 в одному з сіл району 36-річний місцевий мешканець зайшов у гості до своєї дружини, з якою вони не проживають разом вже багато років. У той час вдома у жінки перебував її 36-річний співмешканець.

Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого співмешканець наніс гостю кілька ударів ногою в область живота. Чоловік пішов додому і на наступний день звернувся за допомогою до лікарів. В подальшому від отриманих травм він помер у лікарні.

Зловмиснику, котрий побив потерпілого, повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ