Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині депутата, афганця і журналіста представили до нагородження грамотою ВРУ

Сьогодні, 11 травня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати підтримали три проекти рішень про представлення до нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Володимира Вантуха, Руслана Тирпака та Миколи Сенейка. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Депутати вирішили клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України:

- Вантуха Володимира Петровича – директора КЗ ЛОР “Самбірський педагогічний коледж імені Івана Филипчака”, депутата Львівської обласної ради – за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти, активну громадянську діяльність, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю.

- Тирпака Руслана Степановича – заступника голови з юридичних питань громадської організації “Українська спілка інвалідів Афганістану, локальних війн, збройних сил та загального захворювання у Львівській області” Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану – за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, національно-патріотичне виховання молодого покоління, зміцнення обороноздатності Української держави, мужність та самовідданість.

- Сенейка Миколи Леоновича – журналіста, заступника редактора газети “Голос Самбірщини”, члена Національної спілки журналістів України, письменника-публіциста, лауреата обласних премій – за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток журналістики, активну громадянську позицію та з нагоди Дня журналіста України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ