Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині діти в школі назбирали гроші на ноутбук для бійців

У школі с. Верхній-Лужок Старосамбірський району діти організували збір коштів для купівлі ноутбука, який допоможе в роботі бійців на фронті. Діти зібрали 700 грн, а решту доклали десантники ГО «Союз Ветеранів Десанту». Про це повідомили на сторінці у Фейсбуці ГО «Союз Ветеранів Десанту».

«Дуже тішить те, що ми маємо чудових і свідомих діток, які допомагають нашим солдатам. Анна-Марія - донька нашого побратима Віталія Горя з с. Верхній-Лужок Старосамбірський району. Дитина вирішила організувати серед однокласників збір коштів на ноутбук для бійців на фронті. Однокласники відгукнулися і почався збір. Спершу у класі, а потім долучились і решта школи разом із вчителями.

Загалом діткам вдалося зібрати 700 грн. Десантники «Союзу Ветеранів Десанту» доклали решту коштів і ноутбук вже виконує на сході свої завдання», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що демобілізовані бійці вже завезли ноутбук побратимам. Окрім того, десантники та волонтери передали бійцям тепловізор, ремонтні комплекти, генератор, переносний кардіограф та необхідні медикаменти для медичної роти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ