Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині директор підприємства обдурив банк на мільйон гривень

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили директора приватного підприємства, котрий у шахрайський спосіб заволодів коштами банку та громадян на загальну суму майже 940 тисяч гривень, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 58-річний раніше судимий за розкрадання у особливо великих розмірах директор приватного підприємства на підставі наданих фіктивних документів отримав кредит у сумі сімсот тисяч гривень у львівській філії одного з українських банків. Для отримання кредиту зловмисник надав неправдиву інформацію про наявні у нього майнові права на чотири недобудовані квартири у місті Новий Розділ, виступивши при цьому поручителем. Кредитні кошти він так і не повернув.

Окрім того, під виглядом участі у пайовому будівництві житла чоловік привласнив гроші громадян у сумі  майже 240 тисяч гривень.

 Наразі правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст190 (шахрайство) КК України та ч.2 ст.222 (шахрайство з фінансовими ресурсами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ