Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Львівщині голови сільрад і РДА масово отримали повістки в армію

Сьогодні, 19 липня, під час брифінгу Львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко підтвердив інформацію про те, що минулого тижня під час зборів сільських голів за участі голів адміністрацій та військових комісарів, тим сільським головам, які погано виконали план призову, вручили повістки. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.
Фото - www.galka.if.ua.

«Повістки вручали не лише головам сільських рад, але й головам РДА. Ті голови, які отримали повістки, отримали їх для уточнення мобілізаційних даних. Якщо все ж таки оголосять чергову мобілізацію, то всі ці голови підуть служити. Повірте, підуть! Я коли допомагав в Тернопільській області проводити п’яту хвилю мобілізації, то у мене пішли служити і мери міст, і голови адміністрацій, тому якщо буде мобілізація, то вони також підуть. Зараз вони з’явилися у військкомати, уточнили свої дані, і вони готові до відправки», - заявив підполковник Тіщенко.

Він розповів, що вручення було не вибірковим, воно було ініційоване головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.

«Принципу кому вручати, а кому ні – нема. Олег Михайлович Синютка всіх вишикував і усім вручив. Він сказав їм, якщо не виконають контракт, то він їх сам призве, тому все буде добре. Губернатор нам сильно допомагає і по контракту, і по призову», - розповів обласний воєнком.

Він пояснив, що органи місцевого самоврядування відповідають за проведення призову на строкову службу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ