Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині громадський порядок у день виборів забезпечуватимуть понад 5 тис. правоохоронців

На Львівщині громадський порядок у день виборів забезпечуватимуть понад 5 тис. правоохоронців. Відтак, у Головному управлінні МВС України у Львівській області розроблений план заходів щодо охорони громадського порядку та дотримання законодавства. Повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

«У день виборів безпосередньо на виборчих дільницях працюватимуть 3154 працівника міліції. Ще 500 працівників патрульної служби міста Львова працюватимуть в обласному центрі, забезпечуючи охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху. Було прийнято рішення про збільшення кількості слідчо-оперативних груп для швидкого реагування на правопорушення. Також для охорони громадського порядку, у випадку необхідності, будуть задіяні курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ», - розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

Першочерговим завданням для працівників міліції є охорона громадського порядку, забезпечення безперешкодної роботи виборчих дільниць та дотримання виборчого законодавства – реагування на повідомлення про підкуп виборців, незаконну агітацію, а також збереження виборчої документації.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ