Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині є 464 залізничні переїзди: через 206 проходять автобусні маршрути

Для попередження ДТП на залізничних переїздах, голова Львівської ОДА Василь Горбаль підписав 13 жовтня доручення, згідно з яким керівники відповідних структурних підрозділів отримали низку завдань. Згідно цим документом, було проведено інвентаризацію маршрутів пасажирського транспорту, які перетинають залізничні переїзди. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З’ясувалося, що в області експлуатуються 464 залізничні переїзди, 107 з яких із черговим (один з них не обладнаний сигналізацією), 357 – без чергового (з них не обладнані сигналізацією – 113), а 33 – обладнані додатковими шлагбаумами з перекриттям всієї проїзної частини дороги.

«Із наявних 464 залізничних переїздів, через 206 проходять маршрути приміських та міжміських автобусних маршрутів», - розповів заступник голови Львівської ОДА Євген Пастух під час засідання обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування.

За його словами, всі недоліки, що мають місце в системі організації перевезень, виявила аварія, що трапилася на залізничному переїзді поблизу міста Марганець Дніпропетровської області. «Тут, зокрема і обслуговування маршруту, невідомо яким чином оформленим орендованим автобусом, і відсутність трудових відносин водія з перевізником, і халатне відношення відповідальних осіб до виконання своїх обов’язків при відкритті маршруту та погодженні дозвільних документів. Все це призвело до трагічних наслідків», – додав Євген Пастух.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ