Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівщині медики фіксують 46-47 хворих на ГРЗ на 10 тис. населення: епідемічний поріг - 87 хворих

Епідемія грипу Львівській області поки що не загрожує. Зокрема, епідемічний поріг становить 88 хворих на ГРЗ на 10 тис. населення, а впродовж тижня медики фіксують 46-47 хворих на 10 тис. населення. Про це у коментарі «Гал-інфо» сьогодні, 26 листопада, повідомив начальник Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Сергій Федоренко.

«Ситуація під контролем. Проводиться постійний моніторинг. З понеділка було підвищення кількості хворих на ГРЗ, однак вже сьогодні не зафіксовано жодного звернення із грипом. Та не потрібно втрачати пильності, бо у нас були випадки, коли ситуація різко погіршувалася за 3-4 дні, а наступного тижня нас чекає зниження температури повітря. Я бачу, що частина людей все ще ходить вулицями у легенькому одязі, а люди самі повинні себе берегти і при перших симптомах звертатися до лікарів, і ні в якому випадку не займатися самолікуванням», - зазначив Сергій Федоренко.

Також Сергій Федоренко наголосив, що до групи ризику відносяться вагітні, які повинні особливо берегтися. Вони ж без консультацій лікаря не повинні приймати жодних ліків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ