Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині може з’явитися завод із ливарного виробництва

Можливість відкриття на Львівщині заводу з ливарного виробництва обговорили сьогодні, 28 березня, на зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка та представники компанії Aluthea. Планується, що новий завод займатиметься литтям алюмінієвих деталей під тиском, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами інвесторів, на початку роботи планують встановити три ливарні машини і за наступні 2-3 роки – розшити виробничі потужності, а ще через 5-7 років – подвоїти обсяг вкладених інвестицій.

У розмові Олег Синютка зауважив, що на Львівщині сьогодні формується автомотокластер. «В області вже є п’ять великих підприємств цього напрямку. На найбільшому з них працює близько 6 тисяч, а на найменшому – 2 тисячі осіб», - повідомив він.

Крім того, голова Львівської ОДА акцентував на формуванні у подальшій перспективі кластера з ливарного виробництва на території області.

На завершення Олег Синютка запевнив представників компанії Aluthea, що вони можуть розраховувати на підтримку під час оформлення юридичних документів та на всебічну допомогу в реалізації проекту.

Зазначимо, що компанія Aluthea займається обробкою алюмінію, виробляє широкий спектр простих і складних деталей різної ваги. Виробництво здійснюється у наступних напрямках: гідравліка, освітлення, будівництво, промислове обладнання, енергетика, медицина, автомобільна, залізнична.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ