Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині на кордоні затримали турка

Громадянина Туреччини, який нібито з метою туризму прибув до Львова, затримали вчора прикордонники відділу «Краківець». Замість екскурсій турок вирішив прогулятись через українсько-польський кордон, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Інформацію про львівське таксі, на якому привезли в прикордонну смугу підозрілого незнайомця, хутко передали прикордонникам спостережливі місцеві мешканці. Жителі села Свидниця, що біля самого кордону у  Яворівському районі Львівщини, повідомили дільничному інспектору прикордонної служби що з таксі вийшов чоловік, тридцяти років, з рюкзаком за плечима та попрямував у бік кордону з Польщею.

Зреагувавши на повідомлення, прикордонники знайшли автомобіль таксі та опитали водія. Останній розповів що декілька хвилин тому дійсно привіз зі Львова громадянина Туреччини. Водій вказав напрямок в якому попрямував пасажир і вже через деякий час прикордонники затримали невідомого, що кількасот метрів не дійшов до кордону. Затриманим виявився 29-річний громадянин Туреччини, який напередодні прилетів до Львова літаком зі Стамбулу, на меті мав туризм, однак краєзнавчий маршрут чоловік чомусь переорієнтував з України на Польщу.

Через те що дістатись Польщі турок вирішив нелегальним шляхом, його було затримано та направлено документи до суду про притягнення до адміністративної відповідальності.

Всього з початку року прикордонники Мостиського загону затримали 55 порушників державного кордону та склали 830 протоколів про адміністративну відповідальність за порушення законодавства з прикордонних питань на загальну суму штрафів 460 тис. 280 гривень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ