Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині навчали екскурсоводів з Польщі та України

Із 25 до 30 березня на Львівщині тривали спільні українсько-польські навчання для екскурсоводів. Захід відбувся в рамках Програми транскордонної співпраці "Польща-Україна-Білорусь", повідомили у департаменті міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"У навчаннях взяли участь по 18 представників міст-партнерів із польської та української сторони, що спільно займаються промоцією культурно-історичної спадщини Львівщини, Підкарпатського та Люблінського воєводств. Ми навчали екскурсоводів, гідів-перекладачів, працівників туристичних компаній та туристично-інформаційних центрів і музеїв. Ці фахівці забезпечуватимуть надання екскурсійних послуг у Белзі, Жовкві, Самборі, Бродах, Угневі, Жидачеві. А також низці польських міст – учасників проекту", - розповіла заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму Оксана Погорілко.

На її думку, такі заходи сприятимуть встановленню та розвитку взаємовигідних контактів між екскурсоводами та територіальними громадами прикордонних міст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ