Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині найбільші проблеми з набором на контрактну службу до підрозділів зенітних ракетних та радіотехнічних військ

У Львові, в Повітряному командування “Захід” Повітряних Сил Збройних Сил України, відбулася селекторна нарада, на якій командири з’єднань і частин обговорили стан справ та методи покращення роботи з укомплектування підрозділів військовослужбовцями служби за контрактом – повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
За словами заступника начальника штабу Повітряного командування “Захід” полковника Ігоря Мацюка, укомплектованість Повітряного з’єднання військовослужбовцями зазначеної категорії на сьогодні складає майже 70%. За проведеним аналізом, найкращим є стан укомплектованості контрактниками у бригадах тактичної авіації та військових частинах логістики.
Ігор Мацюк повідомив, що у відповідальних осіб викликає занепокоєння ситуація з набором на контракту службу до підрозділів зенітних ракетних та радіотехнічних військ Повітряного командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України. Основною проблемою, на його думку, є територіальна віддаленість цих підрозділів від населених пунктів. Перебуваючи з перевіркою у Повітряному командуванні “Центр”, командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-полковник Іван Руснак наголосив, що на виконання вимог Міністра оборони України та начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України для забезпечення транспортної інфраструктури між населеними пунктами та військовими підрозділами на 2009 рік заплановано виділити додатково пальне.
«Укомплектування підрозділів, на які покладено несення бойового чергування, контрактниками дозволить посилити боєготовність з’єднань та частин Повітряних Сил Збройних Сил України», – зазначив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ