Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині не виключають, що для бійців 80-ї та 24-ї бригад будуватимуть житло

Сьогодні, 9 лютого, під час засідання комісії законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської облради голова бюджетної комісії Олег Домчак припустив, що на Львівщині будуть будувати багатоквартирні будинки для бійців 80-ї та 24-ї бригад ЗСУ. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як пояснив в коментарі Гал-інфо голова комісії законності Михайло Дзюдзь, наразі на Львівщині учасники АТО отримують земельні ділянки і дійсно у Львівській облраді не виключають, що будуть будувати житло для військовослужбовців.

«Земельні ділянки виділяють, якщо ж будуть будувати багатоквартирні будинки, то ми маємо допомогти хоча би в частині фінансування проектно-кошторисної документації. Думаю, що все ж таки буде перегляд державного бюджету в кращий бік і будуть відповідні кошти в резерві, які ми зможемо спрямувати на посилення соціального захисту наших військовослужбовців. Наразі ж це просто перспектива. Ми дали зрозуміти, що це можливо і Львівська облрада готова внести свою частку у вирішенні цієї проблеми», - пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ