Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині нетверезий водій в’їхав у електроопору

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 вересня о 23.30 по вулиці Шевченка у Бориславі. Водію та його пасажиру лікарі діагностували, зокрема, алкогольне сп’яніння, закриті черепно-мозкові травми, забої та садна, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Рено Кенгу», 21-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору.

Внаслідок зіткнення водій отримав закриту черепно-мозкову травму та множинні садна, так само як і його 24-річний пасажир. Окрім того, у обидвох пацієнтів лікарі діагностували алкогольні сп’яніння.

Правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ