Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині невідомі з пістолетом відібрати 216 тис. грн

В Жовківському районі двоє невідомих у балаклавах вчинили розбійний напад на чоловіка. Правоохоронці встановлюють особи зловмисників, які відібрали у потерпілого 216 000 гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Жовківське відділення поліції 23 червня близько 19.00 звернувся 26-річний львів’янин. Чоловік  повідомив, що в одному з сіл району двоє невідомих осіб в спортивних костюмах і балаклавах зупинили його автомобіль та, погрожуючи пістолетом, заволоділи грошима в сумі 216 000 гривень.

Як повідомив заявник, перед цим він на одному з Інтернет-сайтів домовився з невідомим чоловіком про обмін коштів  на польські злоті та про зустріч з ним у селі, де сталася подія.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особи зловмисників.

Поліція просить усіх, хто володіє інформацією про обставини скоєння цього злочину, зателефонувати на оперативну лінію «102».

Водночас правоохоронці застерігають: будь-які фінансові операції зі значними сумами коштів необхідно здійснювати в офіційних установах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ