Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині обмежать продаж алкоголю

Сьогодні, 22 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати підтримали обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом крім безалкогольного у торговельних мережам Львівської області. "За" таке рішення проголосували 60 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Рішення депутати прийняли, розглянувши подання голови Львівської ОДА і з метою усунення порушень громадського порядку та зменшення кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп'яніння.

Своїм рішенням депутати доручили органам місцевого самоврядування в області рекомендувати суб'єктам підприємницької діяльності встановити режим роботи з обмеженням реалізації пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території Львівської області з 22.00 до 10.00. Також депутати доручили органам Національної поліції забезпечити дотримання ухвали.

Голова Львівської облради Олександр Ганущин заявив, що це рішення є політичним. Львівська обласна рада не має права забороняти продаж алкоголю у нічний час, але може просити місцеві органи влади запровадити такі обмеження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ