Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині оздоровлять не всіх дітей

Керуючись принципами турботи щодо поліпшення оздоровлення та відпочинку дітей, одним із стратегічних пріоритетів управління з питань сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації у 2012 році, як координатора програм оздоровлення дітей та молоді, є задача збільшення кількісних та якісних показників оздоровлення дітей та молоді. Про це повідомив начальник управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації Анатолій Ігнатович. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Важливим чинником є належне і своєчасне фінансування оздоровчих закладів за рахунок коштів державного, обласного, районного та міських бюджетів. Коштів, які закладені у бюджеті Львівської області на 2012 рік, на здійснення заходів із оздоровлення дітей, недостатньо. У зв’язку із цим, одразу після ухвалення бюджету Львівської області, головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення було направлено лист першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Богдана Матолича з проханням збільшити у районних та міських бюджетах обсяги фінансування на оздоровлення дітей у 2012 році.

Як зазначив Анатолій Ігнатович, управління з питань сім’ї та молоді облдержадміністрації ставить амбітну мету – охопити оздоровленням та відпочинком у 2012 році 55% усіх дітей шкільного віку, 100% дітей-сиріт, 70% дітей з багатодітних сімей та дітей-інвалідів, а також значну частку активної та творчої молоді. Для досягнення поставленої мети управлінням з питань сім’ї та молоді буде проводитися робота з консолідації зусиль усіх уповноважених органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, інших суб'єктів Львівської області, що забезпечують оздоровлення та відпочинок дітей і молоді, щодо поліпшення стану здоров’я дітей і молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ