Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині перебуватиме керівництво мінінфраструктури

6-7 жовтня на Львівщині будуть перебувати з робочим візитом заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк та Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

В рамках візиту відбудеться нарада з керівництвом області та керівниками Укртрансбезпеки, ПАТ «Укрзалізниця», Укравтодору, УДППЗ «Укрпошта», Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

На нараді будуть обговорюватися питання безпеки на транспорті: невиробничий травматизм, перевезення небезпечних вантажів, боротьба з корупцією.

У нараді також візьмуть участь представники Департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА та постійної депутатської комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин,  адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської обласної ради.

Під час візиту на Львівщину заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк та Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк відвідають УДППЗ «Укрпошта», Головний залізничний вокзал, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького та оглянуть роботу пересувного габаритно-вагового комплексу та пункту видачі дозволів.

7 жовтня відбудеться прес-конференція за участю заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка та Голови Державної служби України з безпеки на транспорті Михайла Ноняка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ