Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині підприємець не сплатив податків на 2,2 млн грн

Головним відділом податкової міліції СДПІ ВПП у м. Львові у січні викрито факт умисного ухилення від сплати податків у великих розмірах. Податкові міліціонери встановили, що підприємством “Е” до складу податкового кредиту з ПДВ включено суми по взаємовідносинах із фіктивними підприємствами. Про це повідомив відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян СДПІ ВПП у м. Львові.

З метою несплати до бюджету податку на додану вартість директор підприємства гр. "В" уклав угоди, предметом яких було придбання товарів, що не використовувались в господарській діяльності товариства, а їх придбання здійснювалося лише для безпідставного формування податкового кредиту. Таким чином, гр. “В” умисно ухилився від сплати ПДВ в сумі 2,2 млн грн, спричинивши фактичне ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

На підставі зібраних матеріалів порушено кримінальну справу щодо директора підприємства «Е» гр. “В” за ознаками злочину, передбаченого ч. З ст. 212 Кримінального кодексу України за фактом умисного ухилення від сплати податків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ