Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали двох зловмисників, причетних до 5 крадіжок

Як встановили працівники Старосамбірського відділення поліції, зловмисники причетні до чотирьох крадіжок з гаражів та однієї крадіжки з автомобіля, скоєних у двох селах району. Про це повідомили сьогодні, 13 квітня, в ГУ НП у Львівській області.

«У селі Нижня Вовча в ніч на 12 березня зловмисники – мешканці різних сіл Старосамбірського району, пошкодивши навісні замки на воротах, проникли у два гаража, звідки викрали бензопилу, електродрель, болгарку та десять літрів бензину. У тому ж селі чоловіки викрали автомагнітолу з автомобіля «Мазда», що належить місцевому мешканцю.

Тієї ж ночі у селі Конів зловмисники у такий самий спосіб проникли ще у два гаража, звідки викрали дві електродрелі, зварювальний апарат, електрорубанок, дві болгарки, шуруповерт та ще одну автомагнітолу.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.1 та ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці встановили марку автомобіля, яким пересувалися зловмисники.  Працівники групи реагування патрульної поліції вночі 12 березня виявили авто та після переслідування затримали зловмисників у порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причетність затриманих до скоєння інших злочинів», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ