Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині посадовець поліції забрав собі авто іноземця, який скоїв самогубство

На Львівщині судять посадовця Пустомитівського райвідділу поліції Львівщини, який незаконно присвоїв собі автомобіль іноземця, який скоїв самогубство. Про це сьогодні, 26 липня, під час координаційної наради керівників правоохоронних органів з питань протидії злочинності у I півріччі 2017 року заявив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Гал-інфо.

«Про яку організацію слідчого підрозділу можна говорити, коли тепер вже колишній перший заступник начальника – начальник слідчого відділення колишнього Пустомитівського РВ ГУ МВСУ у Львівській області незаконно обернув на свою користь транспортний засіб, що належав особі, яка вчинила самогубство. Приїхав до нас громадянин з іноземної держави і скоїв тут самогубство. Залишився транспортний засіб. Чого б йому пропадати цьому транспортному засобу? Нормально ж їздить! Начальник слідства забрав його собі додому. Це кричущий факт!», – заявив прокурор.

Він повідомив, що за цим фактом до суду скеровано обвинувальний акт за ч. 1 ст. 365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень). Наразі триває судове слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ