Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині посадовець за хабар видав дозвіл на будівельні роботи

Працівники міліції викрили керівника львівського навчально-виробничого центру під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 2500 гривень. За ці кошти чоловік мав видати свідоцтво про проходження навчання з проведення робіт із підвищеним рівнем небезпеки, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області під процесуальним наглядом та спільно з прокуратурою області викрили директора навчально-виробничого центру.

Працівники міліції викрили 52-річного керівника під час одержання  неправомірної вигоди у розмірі 2500 гривень від приватного підприємця за видачу свідоцтва про проходження навчання з проведення робіт з підвищеним рівнем небезпеки.

Варто зазначити, що отримання такого свідоцтва дозволяє законно проводити підприємницьку діяльність, а саме різні ремонтні та будівельні роботи з підвищеною небезпекою.

За даним фактом слідчим управлінням області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Наразі правоохоронці встановлюють інші факти одержання таким чином коштів керівником учбового центру.

Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ