Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Львівщині правоохоронці встановили особу шахрайки, котра видурювала гроші у громадян

На Львівщині правоохоронці встановили особу шахрайки, котра видурювала гроші у громадян . Якщо факти шахрайства будуть підтверджені, зловмисниці загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

До Сокальського відділення поліції, 17 листопада, звернувся 40-річний мешканець райцентру. За словами заявника, візуально знайома жінка пообіцяла йому обміняти іноземну валюту (1400 євро) на гривні за вигідним курсом. Чоловік віддав зловмисниці кошти, проте, після дванадцяти днів очікування, ніяких грошей він так і не отримав.

Як встановили правоохоронці, ця ж зловмисниця отримала 850 євро та дві тисячі гривень від 43-річної мешканки одного з сіл Сокальського району. Шахрайка пообіцяла жінці допомогу у підготовці документів для виготовлення карти поляка. Ще одна мешканка того ж села в якості оплати за отримання карти поляка передала зловмисниці 450 доларів США та 150 євро. Зрозуміло, що ні карти поляка, ні повернення грошей довірливі жінки так і не дочекались.

Встановлено, що у всіх трьох випадках потерпілі передавали гроші 23-річній мешканці міста Червоноград. Наразі вирішується питання про правову кваліфікацію правопорушень згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ