Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині правоохоронці викрили підпільний гральний заклад

З незаконно діючого грального закладу працівники міліції вилучили десять гральних автоматів та грошові кошти, які були виручені від організації азартних ігор, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області.

У Дрогобичі працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили у орендованому напівпідвальному приміщенні незаконно діючий гральний заклад. Вилучено десять гральних автоматів.

«Гральний заклад працював у закритому режимі. Двері приміщення були постійно зачиненими і відкривались лише для постійних клієнтів. Якщо ж стороння особа хотіла зайти та скористатись гральними послугами, їй через двері повідомлялось, що заклад не працює», - повідомив заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Слідчим управлінням області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 зн.2 ст.203 КК України (зайняття гральним бізнесом). Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Ведеться досудове розслідування. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ